Navigation

Pridruži nam se na jednom od SIA 2017 događaja


  • 28 feb

Opis događaja

Tribine

Tribine približavaju svet društvenog preduzetništva studentima, kroz teme srodne temama izučavanja na fakultetu. Kroz priče uspešnih društvenih preduzetnika, delimo kako pokrenuti sopstveni biznis, boreći se za bolje društvo. Pored toga, ovo je prilika da zainteresovani saznaju sve što ih zanima o samom projektu Social Impact Award.

Seminar "Pokreni dobar biznis"

Seminar o društvenom preduzetništvu „Pokreni dobar biznis” ima za cilj da mladim ljudima (od 14 do 30 godina) pruži priliku da razviju ideje, dobiju znanja i savladaju alate za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća.

Kroz seriju radionica – od toga kako doći do ideje, do njenog razvoja i kreiranja biznis modela i biznis plana, do predstavljanja ideje pred investitorima – želimo da podstaknemo mlade da razvijaju svoje preduzetničke ideje koje utiču na društvene i ekološke probleme.

Učešće na seminaru je potpuno besplatno, a učesnici će nakon završenog seminara dobiti sertifikate o učešću.

Radionice Fabrika ideja

Na radionici Fabrika ideja učesnici se upoznaju sa društvenim preduzetništvom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga mapiramo probleme u vašem okruženju i prolazimo kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća.

Ove radionice organizujemo u partnerstvu sa internacionalnom studentskom organizacijom AIESEC, u okviru projekta Novi Lideri.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close